skip to Main Content

Bicking & Bicking uitgeroepen tot “Ontdekking van het jaar”

Achim en Lukas Bicking

Achim en Lukas Bicking en hun Bicking & Bicking-wijnmakerij in Wallhausen zijn door de Vinum Wine landelijk uitgeroepen tot “Ontdekking van het jaar”. Gids 2022 *.

Pfalzer uit het Zellertal vieren successen.

Wat doen twee mensen uit de Pflaz in de buurt van de Nahe? Nou, het is heel eenvoudig, geweldige wijnen maken! En daarom werd wijnmakerij Bicking & Bicking dit jaar in de Vinum Wine Guide Germany 2022 uitgeroepen tot “Ontdekking van het Jaar”. 

Hoofdredacteur Matthias F. Mangold interviewde de broers Achim en Lukas Bicking tijdens de prijsuitreiking. 

De broers Achim en Lukas Bicking “immigreerden” in 2016 uit Zellertal (Pfalz) en vestigden zich als Bicking & Bicking in Wallhausen. Daar werkten ze aan de overdracht van een oudere wijnmakerij, die bij gebrek aan een opvolger binnen enkele jaren de deuren dreigde te sluiten, naar een modern bedrijf. “De eerste wijnen geven al een duidelijke richting aan die streeft naar mineraliteit, eigenheid en regionale typischheid”, prijst Vinum-hoofdredacteur Matthias Mangold het werk van de broers Bicking.

Back To Top